SSK Bağ-Kur fark etmiyor bütün emeklilere ek 5000 lira verilecek! İsmail Saymaz duyum aldım dedi emekliler için müjdeyi verdi

SSK Bağ-Kur fark etmiyor bütün emeklilere ek 5000 lira verilecek! İsmail Saymaz duyum aldım dedi emekliler için müjdeyi verdi

Ünlü gazeteci İsmail Saymaz, emeklilere müjdeli bir haberle gelirken belirlenen tarihte emeklilere ikramiye ödemesi yapılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde emeklilerin alacağı en düşük ücretin 10 bin TL olarak belirlenmesi, emekliler arasında bir hayal kırıklığına neden oldu.

Bu durum, emeklilerin maaşlarının açlık sınırının altında kalma endişesiyle birlikte geldi. ve emekliler, sosyal medya platformlarında konu hakkında çeşitli eleştirilerde bulunarak seslerini duyurmaya devam ediyor.

Gelişmeler doğrultusunda, emekli maaşlarına yönelik bir iyileştirme veya ikramiye konusunda ek bir düzenlemenin gündemde olduğu açıklandı.

Bazı uzmanlar, emeklilerin tepkisi ve talepleri doğrultusunda bu yönde adımların atılacağını öngörüyor.

İsmail Saymaz, düzenlemenin ne zaman uygulanacağını belirterek, “Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılacağı açıklanacak. Bu adım, emeklilere kısa vadeli bir rahatlama sağlamayı hedefleyen bir girişim olacak.

Ancak, aslında maaş düzenlemesi yapmak yerine, bir tür göz boyamacılık olarak değerlendirilecek ve temel sorunları çözmeye yönelik bir adım olmayacak.” şeklinde konuştu.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir